Generhverv

Hvis du har været så uheldig at miste dit kørekort og gerne vil generhverve det, er der ikke lovkrav om forudgående undervisning, men der er langt større chance for at kunne bestå såvel den teoretiske som den praktiske prøve, hvis man har genopfrisket sin viden på området. Grønt lys

Består du ikke teoriprøven første gang, bliver dit kørekort inddraget, og du får det først igen, når den teoretiske og praktiske prøve er bestået. Derfor anbefaler jeg at vi sammen holder fokus på, at du først melder dig til teoriprøven, når du er helt klar.

Som forberedelse til den praktiske prøve, anbefales det også at du tager et par kørelektioner inden , således at du får en ide om, hvad der skal til for at kunne bestå prøven – og får de værste dårlige vaner elimineret!

Der kræves ikke lægeattest i forbindelse med generhvervelse af kørekort, men der skal udfyldes en ansøgning om kørekort, som skal godkendes af borgerservice inden din teoriprøve kan bestilles.

Hvis du skal generhverve dit kørekort på grund af spirituskørsel, skal der ligeledes gennemføres et A/T-kursus, før du kan godkendes af borgerservice.

Generhvervspakken indholder:

  • 2 kørelektioner (inkl. 1 opvarmnings lektion inden den praktiske prøve)
  • Online teorikursus
  • Booking af teori- og praktisk prøve
  • Leje af skolevogn til den praktiske prøve

Se alle priser her